Jueves, 16 de Septiembre de 2021

Otras localidades

La Llavor

El sector mira l’exterior

El certamen Fruit Attraction ha comptat amb més presència d’empreses valencianes del sector agroalimentari en l’edició que acaba de tancar

Un total de 175 empreses agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, 141 amb estand propi i 34 sota el paraigua de la Generalitat, han acudit esta setmana a Fruit Attraction, una de les fires més importants del sector per la presència d’operadors internacionals i que s’ha celebrat a Madrid.

Segons el secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero, encara que més del 80 per cent de les exportacions del nostre sector van al mercat europeu, hi ha mercats emergents estratègics com Àsia on estan posats els focus de les nostres empreses.

El secretari autonòmic ha explicat a La Llavor que les companyies valencianes presents en este certamen facturen 8.000 milions d’euros i representen entre el 8 i el 10 per cent de l’ocupació de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’una fira, diu Mulero, del mateix i fins i tot més nivell que la celebrada a Berlin anualment. Tot perquè hi ha molta presència d’operadors internacionals. Esta edició de Fruit Attraction, a més, ha servir com una posada de llarg per a la magrana mollar d’Elx, la Denominació d’Origen més nova del nostre territori.

A més d’este tema, a La Llavor d’esta setmana hem parlat de sequera, de les previsions de producció i comercialització de la D.O. Kaki Ribera del Xúquer, de robòtica, gastronomia, vi i una nova marca per detectar i consumir productes de proximitat. Tot açò i molt més a l’edició de 21 d’octubre de La Llavor.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?