Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

“Actuem en funció de valors universals”

El vicepresident de la Generalitat s’ha dirigit als diputats i alcaldes presents al Parlament un cop finalitzada la històrica votació

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, parla amb el vicepresident, Oriol Junqueras, al Parlament, el 26 d'octubre del 2017 (horitzontal). / ()

En una trobada a les escales del Parlament de Catalunya, s’han improvisat uns parlaments davant dels alcaldes que han seguit la votació d’aquesta tarda des de la cambra catalana així com als diputats de Junts pel Sí i la CUP. La primera intervenció ha estat a càrrec de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, que ha demanat als alcaldes presents el seu compromís amb “la nova república”, al que els alcaldes han respost amb un sí rotund.

Després Oriol Junqueras ha adreçat unes paraules: "En aquests moments m'agradaria dirigir-me a tots els ciutadans que ara estan donant salts d'alegria per a demanar-los que actuïn sempre amb responsabilitat, humilitat i generositat, i també als que tinguin motius per a la inquietud, legítima si així ho senten, per assegurar-los que nosaltres actuem de bona fe".

El vicepresident ha apel·lat als valors universals “i estem convençuts que gent molt diversa poden sentir i compartir que volem expressar amb aquesta nova república".

També s’ha adreçat als ciutadans dels diferents pobles espanyols: "Volem ser un poble inclusiu i integrador i volem garantir els drets de tots els ciutadans. Ens adrecem als pobles espanyols, amb els que compartim tantes coses, per reiterar el nostre compromís per construir un futur en comú molt millor".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?