Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

Eufòria entre els manifestants

Els centenars de ciutadans i ciutadanes concentrats davant el Parlament i a altres punts de Catalunya celebren la proclamació feta pel Parlament

()

Centenars de persones concentrades al passeig Lluís Companys de Barcelona i a altres localitats de Catalunya, com la plaça del Vi a Girona o la plaça del Mercadal de Reus, han seguit amb emoció creixent com es desenvolupava la votació de la proposta de resolució presentada pels grups sobiranistes al Parlament.

La bandera d'Espanya, fora de l'Ajuntament de Girona / Ràdio Girona (Cadena SER)

Quan la presidenta Carme Forcadell ha fet el recompte, un esclat d’alegria ha recorregut tots aquests punts. Abraçades, plors d’emoció, ampolles de cava obrint-se, alegria i celebració.: “Jo no m’ho crec encara, som independents, ja està després de tanta lluita ho hem aconseguit, ens ho mereixem, espero que d’ara endavant vagi tot bé que és el que toca”, expressava una ciutadana emocionada. “Ahir va ser un dia caòtic i estem amb molta tristor pels Jordis perquè no han pogut viure aquest dia i, avui, per fi, puc viure una nova república que esperem que ens duri una mica més dels segons que ens va durar l’altre i donar tot el nostre suport al govern que ens ha portat aquí”.

En alguns ajuntaments com el de Sabadell o Girona, ja s’ha retirat la bandera espanyola, així com a d’altres edificis com la seu de la Generalitat a Girona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?