Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 27 de Mayo de 2020

Otras localidades

El Govern espanyol cessa el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre

Xavier Pallarès, ostentava el càrrec des de l'any 2011, ha enviat un missatge de comiat a través de les xarxes socials on ha agraït els anys que ha pogut "servir a la gent de l'Ebre"

Xavier Pallarès, al despatx de la delegació del Govern, en una imatge penjada precisament el passat dilluns a les xarxes socials.

Xavier Pallarès, al despatx de la delegació del Govern, en una imatge penjada precisament el passat dilluns a les xarxes socials. / @terresebre

El Consell de Ministres que el Govern espanyol va celebrar amb caràcter extraordinari aquest dimarts 31 d’octubre va acordar el cessament de diversos càrrecs de la Generalitat. Entre els cessats hi ha els delegats territorials del Govern, inclòs Xavier Pallarès, delegat del Govern a les Terres de l’Ebre.

Els cessaments els confirmava aquest dimarts a la nit el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Poc després, el mateix Xavier Pallarès enviava un missatge de comiat com a delegat a través de les xarxes socials.

El missatge és el següent: “Gràcies per aquests anys que he pogut servir a la gent de l’Ebre. Prego disculpes si no he estat a l alçada de tothom. Us estimo”.

Xavier Pallarès era delegat del Govern català des del gener de l’any 2011 i justament ara fa uns pocs dies havia renunciat a l’alcaldia del municipi d’Arnes, càrrec que ocupava des de feia 22 anys.

Anteriorment, havia tingut diferents càrrecs públics, com ara la presidència del Consell Comarcal de la Terra Alta (1999-2006) i havia estat elegit diputat al Parlament de Catalunya per CiU el 2006 i el 2010.

La notícia del cessament de Xavier Pallarès arriba també unes poques hores després que s’anunciés que el terraltí rep el premi Micro Obert de la demarcació de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?