Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 17 de Julio de 2019

Otras localidades

"Dembelé al Bernabéu? Podria ser, la recuperació va més ràpida del previst"

El doctor Sakari Orava explica a 'La Graderia' que la recuperació d'Ousmane Dembelé va més ràpida del previst, i tot i recomenar prudència, no descarta que pugui arribar a jugar el 23 de desembre al Bernabéu.

El doctor Sakari Orava el va operar el 19 de setembre del trencament al tendó del bíceps femoral de la cama esquerra que el jugador es va fer al camp del Getafe i està supervisant el seu procés de recuperació, tot i que ara fa un parell de setmanes que no té notícies...però sí sap que la recuperació de Dembelé està anant fins i tot millor del previst i així ho explica a La Graderia.

Orava no s'atreveix a dir quan podria tornar a jugar demeblé perquè això dependrà sobretot de les seves sensacions i dels informes que tinguin els metges del Barça...però quan li preguntem si podria reapareixer el dia del clàssic contra el Madrid, el 23 de desembre...no ho descarta.

Per tant, és una possibilitat, NO està descartat que pugui reapareixer ja a finals de desembre tot i que Sakari Orava prefereix ser prudent i creu que el jugador ha de tenir paciència. Recordem que el Barça va parlar d'un termini d'uns 4 mesos de baixa per recuperar-se al 100% però el mateix Dembelé, pocs dies després de la operació va esciure a Instagram que en 2 mesos el tornaríem a veure...un pronòstic una mica precipitat que demostra les ganes que té de tornar a jugar i sobretot d'estar a punt pel clàssic...de fet, explica Sakari Orava que ja després de la operació Dembelé li va preguntar si podria jugar contra el Madrid.

Per tant, estar a punt pel clàssic és el seu gran objectiu, és el seu repte...però els metges li recomanen que tinguiu paciència i que sigui prudent, que no es precipiti a l'hora de tornar.

De moment el procés de recuperació segueix el seu camí (fins i tot una mica més ràpid del que preveien) i creu que a mitjans de novembre, d'aquí uns 10 dies Dembelé ja podria començar a tocar pilota.

Li hem preguntat també a Sakari Orava pel risc de recaiguda...i deixa clar que si s'ho pren amb calma i no té pressa per tornar, el risc de recaiguda no és massa gran.

Per tant, calma, prudència, que la recuperació segueixi el seu camí...i de moment bones noticies perquè sembla que va més ràpid i no està descartat per jugar el clàssic.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?