Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 12 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Bones sensacions en la 13ena edició de la Ganxet Pintxo, la ruta de tapes de Reus

  • Tot i que la Cambra de Comerç no ha volgut donar dades, segons estimacions del propi ens cameral, s'haurien superat amb escreix les 150.000 tapes servides durant el 11 dies que ha durat l'esdeveniment.
  • El President de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, valora la capacitat dinamitzadora de la Ganxet Pintxo tot i les incerteses provocades per la conjuntura política i econòmica i també les inclemències meteorològiques.

La Cambra de Comerç de Reus valora molt positivament la 13ena edició de la Ganxet Pintxo 'atenent les circumstàncies conjunturals que viu la ciutat i el país'' i per la situació del 'sector de la restauració en particular'. Tampoc el temps ha ajudat durant els 10 dies que ha durat l'edició de Tardor d'aquest 2017. 

Però malgrat aquests condicionants 'la Ganxet Pintxo' diuen des de la Cambra, 'ha tornat a demostrar la seva enorme capacitat d’atracció'. El President de l'ens cameral, Isaac Sanromà, assegura que l'esdeveniment 'ha tornat als orígens', al 2011, quan ens trobàvem 'en plena crisi'. Defensa que continua sent 'un instrument dinamitzador' pel sector de la restauració. 

Per això, segons Sanromà, la Ganxet Pintxo demostra un cop més 'la capacitat d'estimular el consum' i assegura que és un bàlsam per l'economia local. 

Enguany, la Cambra de Comerç no ha volgut donar dades de les tapes servides, per bé que s'estima que cada establiment n'ha servit entre 3.500 i 4.000 de mitjana, el que podria suposar que enguany s'ha superat amb escreix les 150.000. 

Els premis d’aquesta edició de la Ganxet Pintxo es lliuraran el dilluns 20 de novembre a la Cambra en un acte que servirà per posar el punt i final a la tretzena edició de la ruta de tapes de Reus. La propera cita serà a la primavera de 2018.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?