Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 20 de Julio de 2019

Otras localidades

Umtiti, carpeta calenta

El Barça haurà d'afrontar aviat l'ampliació i millora del contracte de Samuel Umtiti, que acaba al 2021, i caldrà revisar també la clàusula de rescisió, que és només de 60 milions d'euros.

La renovació d'Umtiti és una de les carpetes que el Barça té sobre la taula i que haurà d'abordar a curt termini. Al club son conscients que Umtiti s'ha consolidat com un dels pilars del Barça de Valverde, que està donant un rendiment excel·lent en l'inici de la seva segona temporada al Camp Nou, i per tant, aviat s'haurà d'afrontar seriosament la ampliació i millora del seu contracte, que acaba al 2021. I caldrà revisra també la clàusula de rescisió, que és només de 60 milions d'euros, molt baixa per un jugador d'aquest nivell molt cotitzat al mercat.

De fet, diversos equips d'Europa s'han acostat ja a l'entorn d'Umtiti per preguntar per la seva situació i les seves intencions, un d'ells, el Manchester Untied de Mourinho, tot i que no hi ha hagut cap proposta en ferm, simplement una presa de contacte per tenir informació.

Pel que sabem, la voluntat d'Umtiti és continuar al Barça i tenir estabilitat al club, està molt content amb la seva situació, amb els companys de vestidor i és feliç amb la vida que té a Barcelona. Fonts properes al jugador, asseguren que no hi cap pressa per renovar, que el contacte amb els responsables esportius del Barça és constant i que no tenen cap dubte que la voluntad del club és que Umtiti renovi. De fet, responsables del Barça li han transmès directament aquesta voluntat i plena confiança i satisfacció amb el seu rendiment.

L'entorn d'Umtiti no es marca una data concreta per asseure's amb el Barça a parlar d'aquesta renovació, però sí entén que a l'inici del 2018 podria ser un bon moment per començar a parlar: per tant, deixar acabar l'any, centrar-se en els partits importants que venen i a partir de gener començar a parlar seriosament. Aquest és l'únic termini que es fixen, però transmeten que no hi ha cap pressa. El Barça és conscient que tocarà asseure's amb Umtiti i ell, que no té pressa, també és conscient que s'ho ha guanyat i té plena voluntat de continuar jugant al Camp Nou, però cal parlar. ´

El pes d'Umtiti al Barça de Valverde és una evidència, és peça clau de la defensa de l'euip fins al punt que és el 4rt jugador amb més minuts de la plantilla només per darrera de Ter Stegen, Messi i Busquets. Ho ha jugat pràcticament tot, 15 dels 18 partits i sempre titular jugant el partit sencer. Avui justament fa 24 anys, és molt jove i té molt futur per endavant que si tot va bé serà amb la samarreta del Barça.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?