Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 14 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Ciutadans combatrà l'homofòbia i la discriminació en el món de l'esport

El programa electoral d'Inés Arrimadas no inclou, però, cap apartat específic per promoure l'esport a Catalunya

()

En el programa electoral de Ciutadans, que s'ha presentat avui, no hi ha cap article concret destinat a la promoció de l'esport a Catalunya. És el primer partit de l'oposició, i la seva candidata Inés Arrimadas admet que no hi ha cap apartat específic i que potser el programa es podria “repassar” en aquest punt per bé, diu, que hi ha moltes mesures que també serien aplicables al món de l'esport com ara el foment del mecenatge.

Ciutadans, pel que fa a l´esport, es compromet a lluitar, entre altres coses, contra l'homofòbia i contra la discriminació, reconeixent els clubs que apliquin la tolerància zero.

I també es compromet, en el marc del turisme rural, a “potenciar els esports de natura”.

Article 91

Lluitarem per erradicar l’homofòbia, lesbofòbia, bifòbia i transfòbia al món de l’esport. Dissenyarem una estratègia global d’erradicació de la discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere en l’esport a Catalunya. Reconeixerem les federacions, els clubs i els esportistes que adoptin i apliquin estàndards de tolerància zero per conductes d’odi i pràctiques discriminatòries.

Article 169

Potenciarem el turisme rural i l’agroturisme per revitalitzar les zones rurals. Fomentarem un turisme diferenciat, dirigit als visitants d’entorns naturals, de manera que potenciarem els esports a la natura, la nostra gastronomia i els esdeveniments tradicionals.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?