Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 18 de Febrero de 2020

Otras localidades

No afluixaran

13 “Àvies i Avis per la Llibertat” han fet cap als nostres estudis per valorar que la Junta Electoral els ha prohibit manifestar-se a partir del 5 de desembre a la plaça Mercadal de Reus. Des del dia 8 de novembre hi han fet cap cada migdia per demanar l’alliberament dels Jordis i els ç polítics catalans que són a la presó.

Avis i Àvies per la Llibertat a Ràdio Reus /

 

La Junta electoral ha prohibit les concentracions al Mercadal del col·lectiu Avis i Àvies per la Llibertat. Els qui hàgiu passat per aquest punt de Reus haureu pogut comprovar que cada migdia són davant de l’ajuntament amb mocadors grocs per reclamar la llibertat dels polítics catalans empresonats i també de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Acostumen a ser un centenar i avui a Ràdio Reus hi ha fet cap menys de 20 persones.

En total han sigut unes 13 persones les que han visitat els nostres estudis i de les quals 6 ens han volgut valorar la mesura de la Junta Electoral, com viuen el moment actual i què faran a partir del 5 de desembre. Davant dels micròfons del Carrer Ample 44 ens hi ha acompanyat en Josep Sierra, Ramon Sans, Antonio López, Josep Lluís Maduell, Pepita Roig i Coia Anguera.

El tertulians de la visita d'avui / Jordi Cartañá

Ja han avisat que tot i la mesura que se'ls imposa, no afluixaran.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?