Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 25 de Enero de 2020

Otras localidades

La variant de la Massana només es veu prioritaria des d'Ordino

El cònsol Josep Àngel Mortés és conscient del cost però assegura que tard o d'hora s'haurà de fer

()

Ordino segueix reclamant la variant de la Massana, mentre que el comú massanenc considera que la prioritat és el vial de Sant de sant Julià.

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, assenyala que tard o d'hora el projecte s'ha de tirar endavant per millorar la circulació i la seguretat. Tot i això, és conscient del cost que suposa la construcció de la desviació i diu que seria una obra complexa i que fins que no estigués feta no es podria utilitzar.

Qui no el veu tant necessari el vial és el Comú de la Massana. El cònsol major, David Baró, assenyala que si a l'hivern i ha retencions en diverses hores és per l'activitat que hi ha a les Valls del Nord, sobretot a nivell d'esquí. Explica que si es tirés endavant es menjaria el pressupost d'obra pública del Govern i veu més prioritari acabar el vial de Sant Julià.

En la mateixa línia, s'ha pronunciat, el conseller de la minoria demòcrata, Albert Esteve. Considera que la desviació acabaria perjudicant al comerç de la parròquia i suposaria un impacte negatiu a nivell paisatgístic.

Finalment, el cap d'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, explica que aquest és un tema que està sobre la taula, però que depèn dels recursos econòmics. Posa de relleu que amb el temps la Massana s'ha convertit en una ciutat i que si es vol un millor confort pel que fa al trànsit, la variant és una de les solucions.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?