Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 08 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | EN DIRECTO CORONAVIRUS | EN DIRECTO El Gobierno avisa de que las salidas después del 26 de abril serán "muy controladas"
AVORTAMENT

Stop Violències celebra que el Consell d'Europa reobri el debat de l'avortament

L'associació se sent legitimada per seguir la companya de recollida de signatures per despenalitzar l'avortament amb les recomanacions del comissionat dels drets humans

Vanesa M. Cortes en un acte reivindicatiu

Vanesa M. Cortes en un acte reivindicatiu / Stop Violències

Stop Violències celebra el contingut de l'informe del comissionat de drets humans del Consell d'Europa que insta Andorra a despenalitzar l'avortament. I en aquest sentit, se sent avalada en la seva campanya per reclamar un accés lliure i gratuït a la interrupció voluntària de l'embaràs.

La presidenta de l'entitat, Vanessa Mendoza, assegura que si bé el comissionat pels drets humans no pot aplicar sancions directes a Andorra per incomplir amb les recomanacions del Consell d'Europa sí hi ha altres mecanismes indirectes que podrien acabar en sancions per a Andorra.

Per aquesta raó, l'entitat està dirigint la campanya de recollida de signatures a l'àmbit europeu.

Segons Mendoza, és necessari que Europa continuï avisant Andorra que no pot seguir vulnerant els drets fonamentals de les dones perquè serà a través de la comunitat internacional que finalment s'obligarà al país a canviar la legislació.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?