Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 20 de Enero de 2020

Otras localidades

S'aprova la llei que regularà les mancomunitats

Rep els vots contraris de PS i SDP que acusen el govern de voler propiciar "el clientelisme polític" amb aquests organismes

El cap de Govern, Antoni Martí, conversa amb els consellers generals moments abans de l'inici de la sessió. / ()

El Consell General ha aprovt la llei de col·laboració entre l'Administració general i els comuns i també entre els comuns només amb el vot en contra dels consellers dels PS i SDP.

La llei, que ha estat aturada més d'un any, regula entre altres la mancomunació de serveis i també la mobilitat del personal.

El primer punt serveix per dotar de seguretat jurídica una pràctica que ja es feia però sense un marc legal que l'emparés; i la segona, queda limitada fins l'aprovació de la llei de la funció pública que aviat entrarà a tràmit parlamentari.

El PS ha qualificat el projecte de llei que va entrar el Govern com a "nyap" i assegura que malgrat les modificacions que s'hi han fet, "continua sent una llei de mínims", segons ha expresat el conseller general Pere López.

De fet López ha acusat el Govern de "crear una xarxa de clientelisme polític amb les parapúbliques" i ara voler-ho fer també amb les mancomunitats.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?