Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 26 de Enero de 2020

Otras localidades

'Diva' serà el nou espectacle de Cirque du Soleil a Andorra

Per primera vegada a Europa centrarà el show en la música de dives dels últims 50 anys

Un dels números de la passada edició d e l'expectacle Scalada de Cirque du Soleil / ()

Diva serà el nou espectacle del Cirque du Soleil a Andorra que per primera vegada a Europa centrarà el show en la música de dives dels últims 50 anys.

L'espectacle comptarà igualment amb amb uns 12 números acrobàtics però la música seran cançons de dives passades per sedàs creatiu del Cirque.

El responsable de nous projectes d'Andorra Turisme, Jordi Torres, ha explicat, però, que els temes seran perfectament reconeixibles pel públic.

Encara no saben la música de quines dives triaran ja que estan pendents de negociar els drets d'autor. Uns drets que s'hauran d'assumir amb el pressupost de l'espectacle per aquest any que serà d'aproximadament 2 milions 700 mil euros.

Una altra de les novetats és que hi haurà més entrades de pagament que gratuïtes, és a dir que augment l'espai destinat a les grades, i hi haurà dos preus d'entrada: el del cap de setmana de 23 euros i el d'entre setmana, de 20 euros.

El número de funcions serà el mateix que el d'aquest any i començarà el dissabte 30 de juny i acabarà diumenge 29 de juliol.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?