Últimas noticias Hemeroteca

Àngel Ros diu que el suport al 155 “ens ha castigat electoralment, i aquesta situació es pot donar en successives eleccions”

L'alcalde considera que aquesta està sent la legislatura més dura quan compleix 14 anys com a Paer en cap

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que aquesta setmana compleix 14 anys com a Paer en Cap, reconeix que el fet que els socialistes donessin suport a l'aplicació de l'article 155 ha tingut un impacte directe de càstig electoral. I no sap si aquest impacte es mantindrà per a les municipals.

ENTREVISTA. ÀNGEL ROS, en la setmana que compleix 14 anys com alcalde de Lleida / MERCÈ MARCH (RÀDIO LLEIDA)

La marxa de les obres de Sixena i com s'ha fet és diu, un error polític del partit popular; i, tot i que no retornarà el llibre editat pel Govern d'Aragó, afirma que pròleg escrit pel seu president Javier Lambán es contradictori amb el missatge de voler reconciliació de Catalunya amb la resta d'Espanya.

Àngel Ros, considera que aquesta legislatura està sent la més dura de totes 4 per les que ha passat. De fet titlla de destructiva l'oposició que fan alguns partits a l'oposició i, dura també per impacte que està tenint el procés sobre l'activitat municipal. Tot i així espera que el POUM pugui aconseguir el màxim de consens entre els set partits polítics que hi ha a la Paeria

Tot i així manté que si la el partit ho vol i la família no s'hi oposa, es tornarà a presentar a les properes municipals del 2019.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?