Sociedad
ESQUÍ

La 26à edició del Trofeu Borrufa comptarà amb la presència de 27 països

Entre les nacions participants; Xina i Sri Lanka, que s'afegeixen a la competició

Trofeu Borrufa 2015. / VALLNORD

Andorra la Vella

La cita de referència en la disciplina de l'esquí alpí s'iniciarà el proper dilluns 29 i s'allargarà fins al dijous 1 de febrer. En aquests quatre dies, nens i joves d'entre 13 i 16 anys hauran de superar les proves súper gegant, eslàlom gegant, eslàlom i combinada alpina per les pistes d'esquí de la Portella del mig i de les Canals de l'estació d'Ordino Arcalís.

En total, participaran 220 esportistes, que provenen de 27 països diferents, cinc més que l'any passat. Cal destacar la continuïtat de Rússia i l'adhesió de la Xina i Sri Lanka. I també algunes absències, com ara Itàlia. El president del comitè organitzador del Borrufa, Xavier Ajona, ha explicat que les condicions meteorològiques d'enguany han dificultat que molts equips puguin entrenar.

Pel que fa a la representació andorrana, el vicepresident de la Federació Andorrana de l'esquí, Josep Maria Raméntol, ha assenyalat que estarà formada per dos equips de 10 corredors, i que per a tots ells el Borrufa és un moment important de la temporada.

Joan Ramon Mas, el director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, el principal patrocinador de l'esdeveniment, ha volgut remarcar, a més, que el Trofeu Borrufa és rellevant per la carrera dels esportistes però també pel país. Només a la parròquia d'Ordino, es calcula que generarà un impacte econòmic de 135.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00