Sociedad

Deures pendents al Parc Central

L'Ajuntament de Girona reconeix que la construcció de la marquesina a la nova estació, replantar el verd i enllestir la zona de la llosa i negociar la cessió dels terrenys amb Adif obligaran a seguir tenint converses amb l'Estat. El regidor del projecte ferroviari és optimista perquè diu que ha negociat "amb gent pitjor".

Entrevista Carles Ribas, regidor Ajuntament de Girona

Entrevista Carles Ribas, regidor Ajuntament de Girona

15:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000153828/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

El regidor Carles Ribas espera que les negociacions per la cessió dels terrenys amb Adif i l'Estat, tot i anar per llarg, deixin igualats els comptes entre les dues parts i reconeix que malgrat les males relacions entre Enric Millo i l'Ajuntament de Girona, no veu problemes a la negociació perquè segons Ribas, ha negociat "amb gent pitjor".

Ribas creu que d'aquí un mes les obres al sector de la llosa ja estaran acabades i es podrà obrir al públic. Més temps tardarà en estar construïda la marquesina que connectarà l’estació del tren convencional amb la de l’AVE, que preveu que estigui llesta a finals d'any. L’empresa a la que havien adjudicat aquests treballs va fer fallida.

També ha dit que després de la negociació amb l'Estat i Adif estudiaran la possibilitat de demandar-los pels danys ocasionats als veïns i a la ciutat de Girona pel retard en la construcció de la nova estació i altres incompliments durant el procés que ha durat una dècada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00