Últimas noticias Hemeroteca

La Legión desfila al Carnaval de Montblanc

Una colla de carnaval de Montblanc ha vist com la seva comparsa que parodiava a la Legió Espanyola s’ha convertit en viral a les xarxes suscitant tota mena de comentaris.

Comparsa Embragània 155 al Carnaval de Montblanc /

Al vídeo es pot veure uns 50 joves desfilant de manera solemne representat la Legió espanyola durant la processó del Cristo de la Buena Muerte de Mena de Màlaga.

Canten l’himne, porten una creu gegant, també duen la cabra de la legió i tanca la comitiva un tanc amb el número 155 pintat al xassís. Aquesta singular comitiva es va poder veure pels carrers de Montblanc durant tot el Carnaval de dissabte. I, el mateix diumenge al matí, ja era motiu de debat en pagines de Facebook.

A les xarxes hi ha hagut gent que es resistia a creure que es tractava d’una paròdia per la solemnitat amb que es desfila. Ho interpreten com una reivindicació unionista al ben mig d’un municipi favorable al procés. D'altres s'han indignat però també hi ha hagut altres internautes que han aplaudit la ironia de la comparsa i, fins i tot algun ha apuntat que "La marcialitat brilla per la seva absència però és tot un detall. Els aplaudeixo".

Un sol fet, moltes interpretacions

És el que han obtingut les imatges d’aquesta comparsa que es limita a reproduir la manera de desfilar de la Legión. Es fa de forma endreçada, seriosa i sense cap tipus de gest obscè ni tampoc cap tipus de cartell ni eslògan. El número 155 dibuixat al xassís també dona peu a doble interpretació. Tant si és a favor o en contra de l'aplicació de l'article.

“Carro de combate” a la venda

Fa unes hores Embragània 155 han posat a la venda el tanc de la comparsa a través de Wallapop per un preu negociable de 3500 euros. A l’anunci s’explica que està en bon estat amb orugues al 90% i que només s'ha fet servir en maniobres. Que no ha entrat en combat, vaja.

Els responsables de la comparsa han declinat a aquesta emissora a fer qualsevol tipus de decla

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?