Últimas noticias Hemeroteca

Tarda de postal amb afectacions

La calamarsa que va caure ahir a la tarda va deixar un paisatge blanc bucòlic que va contrastar amb les llargues cues i retencions que va provocar per l’afectació a les principals carreteres del nord del Camp de Tarragona. Per avui fred i sol.

Platja de la Móra de Tarragona després de la calamarsada /

 

Ens llevem amb cel tapat, boires i també gel a la carretera per les baixes temperatures que tenim a primera hora del matí. Avia sortirà el sol i ens acompanyarà durant tot el dia. Això no vol dir que no faci fred. Pel que fa a la resta avui màximes e 10ºC i no s’esperen precipitacions.

Calma després de la calamarsa

Tot això l’endemà que a les 4 de la tarda, una forta tempesta va sorprendre a bona part del nord del Camp de Tarragona ha descarregant una potent calamarsa que ens ha deixat imatges de postal amb tota la zona d’interior i també del litoral, com la platja de la Mora, tot emblanquinat. De fet també hem tingut un fibló davant l’Arrabassada i a la Riera de Gaià 4.000 usuaris s'han quedat a les fosques. També milers de persones que circulaven per l’N-340, l’AP-7 i l’A-7 es van veure afectats primer per talls de la circulació i després van viure un via crucis més o menys llarg d’entre una dues i tres hores abans no van poder arribar a destinació

A banda de les retencions també vam tenir dos accidents. Una a l'AP-7, en sentit nord, a l'alçada de Tarragona on van xocar tres vehicles , Hi va haver un ferit lleu i el segon accident va ser a l'A-7, al seu pas pel camp del Nàstic, on han topat tres vehicles més.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?