Sociedad
HORA ANDORRA

El president de la PIME, Marc Aleix, creu que la inversió estrangera és un fracàs

Considera que no s'ha aconseguit que vinguin noves empreses sinó que aquelles que de manera al·legal treballaven al Principat, ara s'hi han establert de manera legal

Hora Andorra (12-03-2018)

Hora Andorra (12-03-2018)

29:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/041RD470000000027299/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

El president de la PIME, Marc Aleix, creu que la inversió estrangera és un fracàs perquè no s'ha aconseguit que vinguin noves empreses sinó que aquelles que de manera al·legal treballaven al Principat, ara s'hi han establert de manera legal.

En declaracions a l'Hora Andorra, Aleix assegura que l'interès a venir a Andorra existeix però les condicions no permeten que que aquesta inversió acabi arribant.

I el problema no s'acaba aquí, els president de la PIME també denuncia que molt empresari del país està marxant per invertir a fora i el que caldria és crear les condicions adients perquè no marxés.

Un altre dels problemes associats a aquesta manca de noves empreses al Principat és que molt talent és perd ja que assegura que molts estudiants del país un cop marxen ja no tornen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00