Últimas noticias Hemeroteca

Inversió insuficient

La inversió de l'estat prevista per al 2018 a les comarques de Girona és insuficient per cobrir les necessitats de la demarcació. Ho diu el president de la Cambra de Comerç de Girona, que posa l'exemple del desdoblament de l'N-II. Diu Domènec Espadalé que amb el que s'hi consigna, seguirà avançant a un ritme imperceptible.

Imatge d'un dels trams d'N-II empantanegats. /

Gairebé una tercera part dels 139 milions que el PP preveu invertir a les comarques de Girona són per seguir desdoblant l'N-II al sud de Girona mentre que la dotació per als trams del nord és anecdòtica i això, segons el president de la Cambra de Comerç, és la constatació de què el que preveu invertir l'estat aquest 2018 és insuficient per cobrir el dèficit en infrastructures que fa molt de temps que arrosseguem.

Domènec Espadalé diu que encara que la inversió pugi un 6% respecte al 2017, com que es segueix pressupostant per sota del que representa Girona en termes de PIB, la realitat és que anem enrera.

Domènec Espadalé, president Cambra de Comerç de Girona / La inversió prevista és insuficient

Espadalé diu que, a falta d'un anàlisi més a fons del projecte de pressupostos, també troba a faltar una dotació pressupostària per començar a definir la futura estació de l'AVE a l'aeroport, anunciada pel govern de l'estat a partir del 2022 com a pas previ per posicionar el Girona Costa Brava com a quarta pista d'El Prat.

Entén Espadalé que ja estava previst que no hi figurés en aquest exercici però defensa que s’hi ha d’incloure quan abans millor perquè és una inversió important.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?