Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años

Tres grups d'arquitectes opten a fer el projecte d'urbanització de la plaça de davant la Catedral de Tortosa

En els propers dies, un jurat triarà l’equip guanyador, que tindrà sis setmanes per lliurar el projecte d’urbanització definitiu

Pla general de les excavacions davant la Catedral de Tortosa.

Pla general de les excavacions davant la Catedral de Tortosa. / Anna Mayor (ACN)

Tres despatxos d’arquitectes de Barcelona i Girona opten a realitzar el projecte definitiu d’urbanització de la plaça de davant de la Catedral de Tortosa i d’integració de les restes arqueològiques que s’hi han localitzat. Els tres finalistes han estat elegits per un jurat, que els ha seleccionat d’entre una dotzena de despatxos d’arquitectura que van presentar propostes per urbanitzar aquest espai públic del nucli antic tortosí.

El primer des despatxos triats és Arriola & Fiol , responsable de projectes con el del Fossar de les Moreres de Barcelona i el Mercadal de Girona. El segon és Batlle i Roig Arquitectura, que ha fet treballs com el projecte d’urbanització provisional del conjunt industrial de Can Batlló de Barcelona. L’últim dels despatxos és Felip i Camps Arquitectura de Girona. Ja han treballat anteriorment a Tortosa, en projectes com la reurbanització de la plaça de l’absis de la Catedral o el Centre Cívic de Ferreries. En els propers dies, el jurat triarà l’equip guanyador, que tindrà sis setmanes per lliurar el projecte d’urbanització definitiu, la redacció del qual va sortir a licitació per una mica més de 73.000 euros.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?