Sociedad
TARRAGONA

La nova escola Arrabassada obrirà portes d'aquí a dos anys

Les obres de construcció començaran durant les properes setmanes després de deu anys en barracons. L'AMPA es mostra molt satisfeta pel fet que Ajuntament i Generalitat hagin desencallat el projecte.

Eva Hidalgo

Tarragona

Els centenars d’alumnes de l’escola Arrabassada deixaran enrere els barracons d’aquí a menys de dos anys, després d’una dècada. L’ajuntament i la Generalitat han anunciat conjuntament que les obres de construcció del nou edifici començaran en les properes setmanes i duraran 22 mesos. La inversió supera els 4’5M d’€.

El centre tindrà dues línies –sis aules per l’educació infantil i dotze per la primària- i part de les instal·lacions, com ara la biblioteca i el gimnàs, estaran disponibles també per a ús ciutadà fora de l'horari lectiu.

Aquest és un projecte que ha tingut moltes traves al llarg d'una dècada per l'acord que l'ajuntament va signar a mitjans dels anys 2.000 amb la congregació de les Dominiques, que hipotecava els terrenys. L'alcalde de la ciutat no ha volgut donar més explicacions sobre com s'ha arribat a veure la llum. El director general de centres d'ensenyament, Antoni Massegú, s'ha referit a aquestes dificultats: “ha costat molt, ha estat un part complicat però per fi podem anunciar bones notícies”.

Des de l'Associació de Mares i Pares la seva presidenta, Ariadna Siurana, expressa l'alleugeriment de les famílies al saber que deixen enrere l'etapa dels barracons: “tenim ganes de tenir un edifici en condicions”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00