Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 29 de Enero de 2020

Otras localidades

El Grup Andbank tanca el 2017 amb 39 milions d'euros de benefici

La xifra representa 8 milions menys que el resultat obtingut el 2016

El Grup Andbank tanca el 2017 amb 39 milions d'euros de benefici, 8 milions per sota al resultat obtingut el 2016.

L'entitat s'ha mostrat satisfeta pel resultat tenint en compte el context de tipus d'interès baixos, les fortes inversions en modernització de la xarxa tecnològica i l'aplicació de la normativa derivada de l'acord monetari i de l'intercanvi automàtic d'informació fiscal.

Andbank continua sent el primer banc del país en recursos gestionats, per sobre dels 22.000 milions d'euros, bona part dels quals derivats de la seva expansió internacional i molt especialment del negoci espanyol.

La intenció del banc és assolir en vuit anys la xifra de 30.000 milions, per assimilar-se als bancs europeus i competir als mercats internacionals.

Andbank ha continuat amb la seva expansió exterior obrint negoci a Brasil del què espera bons resultats a mig termini.

També ha aconseguit en el 2017 crear la primera emissió privada de deute d'un banc andorrà amb un resultat més que satisfactori segons els seus responsables.

Pel que fa a les ràtios de liquiditat i solvència, estan en sintonia amb les entitats bancàries europees: d'un 75% en el primer cas (molt superior al mínim exigit del 40%), i d'un 24,5% en el segon, sent en termes de Tier 1, segons Basilea III, del 15,83%.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?