Sociedad
EDUCACIÓ

El SEP oferirà assessorament jurídic als afectats per la sentència del Superior

El sindicat es reuneix aquest vespre amb el ministre d'Educació per conèixer el procés del recurs previst contra la sentència que anul·la els concursos d'una vintena de mestres i professors per esdevenir fixes

Dues mestres a l'Escola Andorrana d'Encamp. / Arxiu Escola Andorrana

Andorra la Vella

El Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP) oferirà assessorament jurídic als afectats per la sentència del Tribunal Superior que anul·la els concursos per fer fixes una vintenta de mestres i professors eventuals.

Segons ha comunicat el propi sindicat, està rebent nombroses demandes d'informació dels afectats davant la manca de novetats i el neguit que els genera l'impacte que tindrà sobre el seu futur professional l'esmentada sentència.

El comitè executiu del SEP convocarà properament una reunió amb els afectats per recollir les informacions de què diposen per oferir-los assessorament legal específic.

Igualment, a la reunió prevista per avui amb el ministre d'Educació, Èric Jover, demanaran informació en relació al progrés del recurs que preveia realitzar el propi govern contra l'esmentada sentència.

D'altra banda, i en relació a la reunió d'aquest vespre amb Jover, el sindicat ha recollit a través d'una enquesta la valoració que mestres i professors fan del projecte de llei del cos educatiu.

El resultat de la reunió i de l'enquesta s'exposaran en una assemblea extraordinària del SEP que tindrà lloc el dia 3 de maig i en la qual s'aprovarà el posicionament del sindicat al respecte d'aquesta llei.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00