Sociedad
OBRES PÚBLIQUES

La fase 1 del vial de Sant Julià costarà 8 milions d'€ i estarà acabada el 2019

Aquestes obres s'han de sumar a les que ja s'estan executant a la rotonda de Fontaneda que tenen un pressupost de 2,7 milions d'euros i un termini de finalització de 18 mesos

Presentació del projecte de remodelació de la CG1 a la zona de l’avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria / SFGA/CEsteve

Sant Julià de Lòria

La fase 1 del vial de Sant Julià de Lòria estarà acabada el desembre del 2019 amb un cost de 8 milions d'euros.

Les autoritats han visitat aquest dijous les obres de remodelació de la Carretera General 1, després que aquesta setmana el Govern hagi adjudicat els treballs del pont d'Isidre Valls situat a la intersecció del carrer que porta el mateix nom i l'avinguda Francesc Cairat. El nou pont sobre el riu Gran Valira ha de resoldre la connexió de la CG1 amb el tram de la futura desviació a l'antic Càmping Huguet. Tenen un cost d'1,8 milions d'euros i el termini d'execució de 15 mesos.

Tal com ha explicat el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, aquestes obres s'han de sumar a les que ja s'estan executant com són les de la rotonda de Fontaneda que tenen un pressupost de 2,7 milions d'euros i un termini de finalització de 18 mesos. Per últim quedarà el tram de l'antic Càmping Huguet que es licitarà al setembre. Tot plegat, diu millorarà el trànsit, sobretot en sentit sud.

Per la seva part, el cònsol major lauredià, Josep Vila, ha insistit que aquesta desviació era una necessitat no només per a la parròquia sinó també per Andorra.

Finalment, pel que a la fase 2, la darrera que quedaria, el Govern diu que s'haurà de fer quan hi hagi una partida pressupostària que ho permeti. Cal recordar que al projecte que es tira endavant no és l'original, sinó que ha patit algunes modificacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00