Sociedad
BÀSQUET

El MoraBanc Andorra cau a casa després de gairebé quatre mesos

L’equip fa un pas enrere de cara a poder segellar la classificació per disputar el play-off

Imatge del partit entre el Morabanc Andorra i l'Obradoiro. / efe

Andorra la Vella

La derrota dissabte passat davant l’Obradoiro (93-96) situa l’equip en setena posició amb 17 victòries i 13 derrotes empatat amb l’Herrbalife Gran Canària a manca de quatre jornades per finalitzar la lliga regular.

El partit va estar marcat pel retorn de l’excapità David Navarro. L’enfrontament va estar igualat al llarg dels quaranta minuts, malgrat l’avantatge d’onze punts que van arribar a tenir els locals.

Els homes de Joan Peñarroya no van ser capaços de trencar el partit i els gallecs comandats per un gran Matt Thomas amb 30 punts i un 34 de valoració van saber capgirar el marcador i endur-se la victòria. Cal destacar el desencert dels tricolors, sobretot en el tir lliure en què van convertir 20 dels 30 llançaments i van perdre 14 pilotes.

El capità Oliver Stevic destacava la manca de concentració que havien tingut des del principi i que l’equip ha de seguir lluitant per ser als play-off.

Tot i l’ensopegada, el MoraBanc Andorra té una victòria més i l’averatge a favor respecte l’UCAM Múrcia que és el novè classificat.

Demà disputaran la final de la Lliga Catalana a Reus davant del FC Barcelona Lassa i dissabte aquests dos equips es tornaran a veure les cares en la 31a jornada de la Lliga ACB.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00