Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

Els antiheliport a les Tresoles conviden l'equip de Govern d'Escaldes a la reunió de Poble

La convocatòria és a les 9 del vespre a la sala d'actes del Comú

El ministre Jordi Torres amb representants de la plataforma antiheliport després d'una reunió el 2017 /

La plataforma No a heliport a les Tresoles ha convocat la població a una reunió pública aquest vespre a partir de les 9 per explicar la seva posició contrària a la instal·lació i per reclamar més suports per aturar el projecte.

Després de la reunió fallida de divendres passat amb el comú d'Escaldes, el qual no s'ha posicionat ni a favor ni en contra a l'espera de rebre estudis complementaris sobre la infraestructura, la plataforma continua amb les seves accions de protesta.

Per a un dels portaveus, Alfons Miralles, la decisió dels tècnics francesos de no fer l'informe d'impacte sobre l'heliport és suficient negativa per no haver de continuar amb el projecte en una de les zones més poblades del país.

Els antiheliport han convidat a l'equip de Govern del comú d'Escaldes a assistir a la reunió que es preveu multitudinària. Per ara, es desconeix si ho faran.

La cònsol major, Trini Marín, ha sol·licitat per a aquesta setmana una reunió amb el cap de Govern per reclamar oficialment més estudis complementaris sobre l'heliport en relació a l'afectació real sobre zones urbanitzades tant a nivell de soroll, com de risc, de pol·lució i d'impacte mediambiental.

La cònsol major d'Escaldes espera els resultats d'aquests informes per posicionar-se tot recordant però que un heliport nacional és necessari pel país.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?