Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 20 de Enero de 2020

Otras localidades

El Govern reconeix que no disposa de cap sol·licitud a l'empresa SPAI sobre el seu contracte d'exclusivitat amb IBM

Edifici administratiu del Govern / ()

El Govern reconeix que no disposa de cap sol·licitud a l'empresa SPAI sobre el seu contracte d'exclusivitat amb IBM a Andorra. És més, assegura que aquesta demanda es va fer "verbalment".

L'executiu així ho expressa en un complement d'informació tramès al conseller general liberal Ferran Costa.

El director del departament de sistema d'informació del Govern afirma a la documentació enviada a Costa que la demanda sobre l'exclusivitat es va fer "verbalment" després de la recepció del pressupost econòmic de renovació del contracte pel manteniment informàtic de l'administració general d'enguany.

Recordem que l'exclusivitat d'SPAI sobre els equips d'IBM (els que disposa l'adminstració) era l'argument essencial per adjudicar a l'empresa del germà del cap de Govern el contracte de manteniment informàtic de l'administració general del 2018 i que supera els 110.000 euros.

L'executiu també reconeix que no va fer una demanda formal de pressupost a SPAI pel 2018. I ho argumenta en el fet que en les renovacions de contractes de manteniment, les empreses adjudicatàries acostumen a anticipar-se i, al final del període contractual ja proposen un pressupost econòmic de renovació. És així com es va fer i per aquesta raó no hi ha cap document de demanda prèvia.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?