Sociedad
SER EMPRESARIS

Sotheby's i La-Hoz s'afilien per promoure el mercat immobiliari de luxe a Andorra

Pels micròfons de la SER passen els CEO de les dues empreses per explicar el seu projecte d'inversió al país

SER Empresaris (30-05-2018)

SER Empresaris (30-05-2018)

40:55

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/041RD470000000028789/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Andorra la Vella

L'agència immobiliària Sotheby's Andorra i el despatx d'arquitectes Rafael de La-Hoz acaben de tancar la seva aliança estratègica a Andorra per impulsar projectes conjunts centrats en el mercat del luxe al país.

Els seus CEO Narcís Socies (Sotheby's Andorra) i Hugo Berenguer (La-Hoz) han passat aquest dimecres pel SER Empresaris per explicar les possibilitats que els ofereix aquest segment en la seva línia de negocis i els projectes que preveuen impulsar al país.

L'agència immobilària i el despatx d'arquitectes ja estan impulsant una promoció residencial de luxe anomenada ‘Ordino Mountain Residential Resort’.

El mercat de l'alt standing està creixent de manera exponencial al país i l'oportunitat de negoci resulta interessant per a les dues empreses.

Rafael de La-Hoz Arquitectos és un estudi d’arquitectura multidisciplinari amb gran projecció internacional i amb seu a Madrid. Fundat l’any 1920 i liderat pel prestigiós arquitecte Rafael de La-Hoz Castanys, compta amb un experimentat equip d’arquitectes i amb un portafolis de més de 500 projectes repartits en 20 països. L’estudi és conegut per la seva arquitectura excepcional i que aposta per la innovació, la sostenibilitat i l’excel·lència. Entre els seus projectes cal destacar projectes residencials com Lagasca99 a Madrid i One Ninety Seven a Austràlia, el desenvolupament de quatre hotels a Frankfurt i la Torre de Rabat al Marroc, així com les seus corporatives de Repsol i Telefónica a Madrid.

Andorra Sotheby’s International Realty, és la única immobiliària d’Andorra que combina exclusius estils de vida concordes a luxoses propietats i singulars projectes residencials. Andorra Sotheby’s International Realty té la missió de donar cobertura a les múltiples exigències del mercat Real Estate vinculat al luxe i atén tant al mercat immobiliari d’alt standing nacional com internacional en el Principat d’Andorra i a nivell mundial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00