Sociedad

No serà a Domeny

No hi haurà càmping escola al barri de Domeny a Girona. Els canvis que hi ha hagut en una llei que afecta el riu Ter no ho permeten. L'associació de càmpings de les comarques de Girona ja busca una nova ubicació.

La zona de Domeny, a prop del riu. / Imatge: Google Maps

Girona

Havia de ser el primer càmping escola de Catalunya i era un projecte beneït per l'equip de govern municipal, la Universitat i els empresaris.

Però l'espai on es preveia fer està afectat per les modificacions que s'han fet al reglament hidràulic de Catalunya, que ho fan impossible.

Entrevista Miquel Gotanegra, president Associació Càmpings de Girona

13:58

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000161260/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El projecte continua en peu però caldrà buscar un altre lloc, tot i que la ubicació que tenien fins ara era idònia, diu el president de l'associació de càmpings, Miquel Gotanegra.

Ha explicat que ja estan treballant per trobar alternatives i volen que sigui a la mateixa ciutat de Girona, però reconeix que no és una feina fàcil.

En una entrevista a Ràdio Girona, Miquel Gotanegra ha explicat que ja han demanat una entrevista amb el nou conseller de Territori per intentar reduir les dificultats amb què es troben els empresaris quan volen millorar els seus càmpings.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00