Últimas noticias Hemeroteca
CRIMEN EN ZARAGOZA CRIMEN EN ZARAGOZA Una mujer, hallada muerta en un piso de Zaragoza con signos de violencia

Tretze famílies porten dos mesos en una mudança permanent

Al mes de març havien d'entrar en uns pisos que els havia atorgat l'ajuntament al barri de Can Batlló, a Sants. Un error en la inscripció del cadastre ho fa impossible i els afectats estan desesperats

Caixes per tot arreu a l'espera d'un trasllat definitiu al seu nou domicili. Aquesta és la situació que pateixen les famílies afectades / ()

Alguns es van desprendre dels mobles, altres els han apujat el lloguer i l'Ajuntament encara no sap quan podran accedir als seus habitatges. Al setembre van guanyar el concurs per pisos del que s'anomena règim de superfície, al carrer Constitució, al barri de la Bordeta.

Elisenda Colell (Cadena SER)

La previsió era que entressin a viure-hi al mes de març, ho confirmen fonts municipals que asseguren que s'han trobat que aquest immoble, com altres de la mateixa zona està mal inscrita al cadastre. Una de les famílies afectades és la de l'Ahlam, que té dues filles. Al març va llençar els mobles antics perquè es va creure les previsions de l'ajuntament. Tal com ha pogut comprovar aquesta redacció, casa seva està plena de caixes i maletes, on guarda la roba de les seves filles. Ja no te armaris, ni somier. La seva filla d'11 anys dorm, directament, en un matalàs, i han cancel·lat les vacances a l'estiu al Marroc, on van cada any a veure la família. La pressió de la situació la va portar al metge, que li ha receptat anseolítics.

 

A altres veïns van anular els seus contractes de lloguer i s'han trobat amb augments de preu de fins el 40%. A més, cada dia han d'assumir la despesa dels trasters, on guarden els mobles nous. A l'Ahlam la despesa li puja als 300 euros al mes. Molts pares no s'han atrevit a modificar la preinscripció escolar dels seus fills i portar-los a una escola o institut més aprop del nou edifici, com tenien previst. Si l'any vinent aconsegueixen a entrar a viure, els infants afectats timdran l'escola, en alguns casos, a altres llocs del barri.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?