Sociedad
ACCIDENT DE TRÀNSIT

En estat molt greu un motorista alemany per un accident a l'avinguda Salou

Segons l'hospital, pateix un traumatisme cranial i un altre de toràcic

Els equips d'emergències atenent el motorista ferit a l'accident a l'avinguda Salou de la capital succeït aquest matí. / J.A. Sarmiento RTVA

Andorra la Vella

Un motorista de nacionalitat alemanya es troba ingressat a l'hospital de Meritxell en estat molt greu a causa de les ferides patides en un accident de trànsit succeït aquest matí a l'avinguda Salou de la capital, a l'alçada de l'Estadi Comunal.

Segons ha informat l'Hospital de Meritxell, el pacient pateix traumatismes cranial i toràcic i el seu estat és molt greu i se li continuen fent proves.

L'accident ha passat pels volts de dos quarts de 10 del matí a l'avinguda de Salou per causes que encara investiga la Policia.

L'home, un alemany de 26 anys, ha perdut el control de la moto en un avançament  en una zona senyalitzada per obres. Segons els primers indicis, el motociclista ha acabat impactant contra la barana de seguretat el què li ha provocat les greus ferides al cap i al tòrax.

A causa de l'accident, en el què han intervingut efectius del SUM, bombers i Policia, s'ha aturat la circulació per espai de mitja hora el què ha provocat importants retencions en totes dues direccions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00