Viernes, 24 de Septiembre de 2021

Otras localidades

ALEMANIA ALEMANIA Todas las claves de las elecciones federales del domingo con Aimar Bretos
MODA

Segi Puig, Model de Plata

Repassem la seva breu, però intensa, carrera com a model amb el Tarragoní Sergi Puig tot just acabat d'arribar de la setmana de la moda de Milà on ha desfilat per una de les marques per home més luxoses del món.

Sergi Puig "El Conde de Monte Cristo"

Sergi Puig "El Conde de Monte Cristo" / Apanachii Marsch

 

Ens vam conèixer ara fa uns 3 anys quan va fer cap als estudis de SER Tarragona perquè havia protagonitzat un parell de curtmetratges. Llavors Sergi Puig tot jut començava a fer alguna sessió de fotos. Tot just perquè ell venia de treballar com a gerent per a una empresa de Tarragona. Tal i com ens explica, una novia seva li va suggerir que podria fer d’actor o de model. No s’ho acabava de creure fins que poc a poc va començar a enllaçar sessions i a respondre a la crida de fotògrafs que el requerien per a immortalitzar-lo.

Sergi Puig ens ajuda a entendre a quin tipus de model respon el seu perfil. Se’n diu Silver. Home de plata, prototipus d’home madur que pentina canes però no de vellesa sinó de maduresa. Un home amb poder adquisitiu. D’aquí que haig protagonitzat anuncis de cotxes o marques relacionades amb el luxe.

Justament el cap de setmana passat va desfilar per Philipp Plein en la categoria Silver i amb una roba només apta per a grans fortunes. Una caçadora de pell pot costar d’entrada 3mil euros. Puig explica que ell va desfila, tal i com el podem veure a la foto que adjuntem en un barnús.

Sergi Puig desfilant a Milà amb un barnús de Philipp Plein / Philipp Plein

El telèfon continua sonant i les feines van sortint per un home que fa 5 anys no hauria imaginat que acabaria desfilant com a model a Milano.

El seguirem d’aprop.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?