Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

Serveis socials desbordats per l'arribada d'immigrants

Així ho reconeix la pròpia Guàrdia Urbana de Barcelona en un correu al qual ha tingut accés SER Catalunya.

Alerten també de la necessitat dels agents de protegir-se davant dels casos de sarna.

Serveis socials desbordats per l'arribada d'immigrants

Arxiu ACN

L’arribada constant d’immigrants que entren a Espanya per Andalusia també s’està notant a Catalunya, especialment a Barcelona on en l’última setmana han arribat diversos autocars. Un tràmit habitual donat que quan es fa l’acollida d’emergència a les costes andaluses, es trasllada aquestes persones al lloc on diuen tenir familiars o amics. A Barcelona han arribat diversos autocars.

Alguns agents els traslladaven a serveis socials o equipaments que ja estaven plens. Ara, i segons diu un correu electrònic enviat per un responsable de la Guàrdia Urbana al districte de Sants Montjuïc es crea un nou circuit i s’enviarà als immigrants fins a la seu de la Creu Roja, on els traslladaran en equipaments per tenir un lloc. La majoria d'autocars s'aturen a l'estació del Nord però almenys un va arribar aquesta passada setmana a la terminal que hi ha a Sants.

El mateix correu, al qual ha tingut accés aquesta redacció, alerta que l’arribada d’aquests immigrants ha saturat els serveis socials de la capital catalana i explica que una part important dels nouvinguts pateixen sarna (per les males condicions del viatge). Una malaltia contagiosa especialment els 3 primers dies. Per això recorda als agents la necessitat d’actuar amb mascareta i guants a l’hora d’atendre aquestes persones.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?