Lloret de Mar vol acabar amb la prostitució al carrer

És una de les prioritats dels quatre agents cívics que per primer cop ha incorporat l'ajuntament per ajudar a la policia a evitar problemes al carrer, sobretot a l'estiu. Un altre front és el soroll a bars i discoteques.

L'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat (esquerra) i el regidor, Jordi Orobitg (dreta) /

El principal focus d'actuació és l'avinguda Just Marlès, on es concentra gran part dels locals d'oci nocturn i on ja treballen els quatre nous agents cívics. També volen reduir el soroll que generen els turistes al carrer. A més a més, aquest any l'Ajuntament de Lloret ha permès instal·lar terrasses al mateix carrer perquè l'activitat diària contraresti els conflictes nocturns.

És un pas més de Lloret de Mar per eradicar del tot l'incivisme i el turisme de borratxera. L'alcalde, Jaume Dulsat, assegura que la prioritat és que els nous agents cívics dissuadeixin també els clients de la prostitució als carrers:

Els nous agents cívics són d'una empresa privada de seguretat i no poden multar. La seva tasca és bàsicament informativa. També se centren en evitar el consum alcohol i drogues, i la venda ambulant.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?