Sociedad
SOROLL D'ESTIU

Alcover, Terra de Bandolers

El Gegant Pere Voltor ens ha apadrinat un programa sobre els noms propis del passat i el present del municipi i que hem fet en el marc incomparable de l'església vella del poble. Hem gaudit de la música en directe d'All Covers i l'actuació final d'una ballarina local.

Alcover, Terra de Bandolers

Alcover, Terra de Bandolers

Especial Soroll Alcover (13/07/2018)

01:06:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000126457/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcover

L'any 1602 va ser un dels més durs pel que fa a incidents, morts i execucions amb motiu del bandolerisme al municipi d'Alcover. És per això que l'hem volgut rememorar només encentar el programa. I tot just hem acabat el text, ha irromput al so de gralles i timbals el gegant Pere Voltor d'Alcover.  Personatge estimat de la vil.la que ens ha apadrinat i ens ha acompanyat tot ell durant el programa. 

En el marc incomparable de l'església vella i amb tot el seu encant hem descobert com va néixer la fira de bandolers, amb l'alcalde hem analitzat d'on ve i cap on va l'Alcover tant pel que fa a la seva cultura com a la seva economia. Hem gaudit de la música en directe de la banda de versions local per després saber tots els perquès del festival de nova creació Terra de Bandolers. Hem viatjat 240 milions d'anys enrere per descobrir com era Alcover llavors i els tresors en forma de fòssils que ens han arribat del Triàsic.  Hem celebrat els 35 anys del Ball de Diables Bruixots d'Alcover i hem tancat el programa amb la ballarina local Marina Roca dansant a peu d'església. 

Un programa, que com tots els del Soroll d'Estiu compta amb el patrocini del Consorci d'Aigues de Tarragona. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00