Sociedad
TRIBUNALS

Joan Besolí serà traslladat a Can Brians dimecres vinent

L'expolític lauredià farà escala dimarts a un centre de Saragossa juntament amb l'expresident del Barça, Sandro Rosell

Arxiu Comú de Sant Julià

Andorra la Vella

Can Brians. Aquesta és definitivament la presó catalana a la què serà traslladat l'empresari andorrà i ex conseller de finances lauredià Joan Besolí, empresonat des del maig del 2017 en el marc de l'operació contra l'expresident blaugrana Sandro Rosell.

El trasllat serà dimecres amb una aturada prèvia dimarts a Saragossa, segons han informat a la SER fonts properes al cas.

Besolí serà traslladat a Can Brians juntament amb Sandro Rosell en un procés d'acostament sol·licitat pels mateixos imputats després de passar més d'un any a Soto del Real, a més de 500 quilòmetres de casa seva.

Joan Besolí està acusat de blanqueig de capitals relacionats amb els drets d´imatge del futbol. Des de llavors està en situació de presó preventiva, situació que es pot allargar fins a quatre anys.

La setmana passada la jutge instructora del cas de l'Audiència Nacional espanyola, Carmen Lamela, va aprovar l'acostament de Besolí i Rosell a Catalunya a l'espera de judici.

L'exconseller de finances lauredià ha sol·licitat fins a vuit cops la llibertat condicional sense aconseguir-ho. La jutge considera que hi ha risc de fugida i de destrucció de proves malgrat que l'expolític i empresari ha estat fins i tot disposat a renunciar al passaport andorrà per demostrar que no vol eludir la justícia.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00