Sociedad

Balanç positiu de la XXIII Festa del Renaixement de Tortosa

Alguns espectacles han esgotat les entrades i s'ha confirmat la presència de turistes internacionals

Actuació a la plaça de l'Àbsis de Tortosa dins de la XXIII Festa del Renaixement / Ràdio Ebre.

Tortosa

Els organitzadors de la Festa del Renaixement de Tortosa, que s'ha celebrat del 19 al 22 de juliol,  han mostrat la seva satisfacció per l'assistència de públic a molts dels espectacles. És el cas de "Meraki" dirigit pel coreògraf i ballarí tortosí, Roberto Olivan, que ha esgotat les 1500 entrades que s'havien posat a la venda. També s'ha destacat que continua la internacionalització de la festa amb una presència important de turistes russos.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé,  ha valorat l'absència d'incidents el primer any que s'ha posat en marxa un protocol per evitar agressions i comportaments sexistes: "Ha funcionat tot amb normalitat, no hem tingut cap incidència a destacar i tampoc hem hagut d'activar el protocol en cas de violència, per tant, molt contents de que hagi sigut així".

 La desfilada en la que van participar prop de 3000 persones, la ceremonia de tancament de portes i els focs artificials han posat el punt i final a la Festa. L'Ajuntament de Tortosa calcula que durant els quatre dies de la Festa del Renaixement han visitat la ciutat prop de 200.000 persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00