Sociedad

Un manter agredeix un turista i el deixa ferit greu

Els Mossos investiguen una agressió ahir a la nit al centre de Barcelona protagonitzada per venedors ambulants. Els manters van atacar uns vianants que els van recriminar que ocupessin tota la vorera amb la seva mercaderia. La discussió va acabar amb un turista ferit greu per una contusió al cap. No consta cap detingut

La terrassa del bar Zurich, amb molta sang després de l'agressió d'un venedor ambulant a un turista nordamericà / Cadena SER

Barcelona

Va passar al voltant de Plaça Catalunya, una zona que des de fa setmanes els manters ocupen massivament per vendre il·legalment productes de marca falsificats. Va passar al voltant d'un quart de 10.

Segons ha pogut saber SER Catalunya, a l'alçada del Bar Zurich, una dona que no podia passar amb un cotxet va demanar pas als venedors recriminant-los que ocupessin tota la vorera amb les mantes i els seus productes. Els manters se li van encarar i un turista nord-americà va sortir en defensa de la dona. Llavors, segons els testimonis, un dels venedors va atacar-lo, provocant-li una contusió al cap.

En primera instància el SEM va atendre la víctima a les cadires del bar. Va perdre molta sang, com podeu veure en una imatge publicada a la web de SER Catalunya. Finalment va haver de ser ingressat en estat menys greu a l'Hospital Clínic. Ja ha estat donat d'alta.

Els Mossos estan buscant ara aquest turista per preguntar-li si vol presentar denuncia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00