Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 05 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Inaugurada la nova avinguda Meritxell

La remodelació de la Rotonda queda pendent per a l'any vinent

Els cònsols de la capital i el cap de Govern tallen la cinta inaugural que obre la remodelada avinguda Meritxell. / ()

Les obres de l'avinguda Meritxell s'han inaugurat avui tal i com estava previst. Les autoritats del país, encapçalades per la cònsol major, Conxita Marsol, i el cap de Govern, Antoni Martí, han visitat el reformat carrer que des d'avui ja està obert i en ple funcionament.

En l'acte d'inauguració, Marsol ha destacat el canvi substancial que representa l'embelliment, unes obres que han tingut un cost econòmic i social però que al seu entendre han valgut la pena.

Marsol ha destacat, a banda de la millora substancial en imatge que representa el nou carrer, la conclusió en els terminis previstos.

La remodelació de l'avinguda Meritxell ha deixat pendent per motius de pressupost la reforma de la Rotonda que, segons Marsol, s'adequarà l'any vinent.

La cònsol major de la capital també ha recollit algunes de les queixes de veïns i comerciants relacionades amb la neteja i l'enjardinament de Meritxell tot assegurant que es reforçaran les brigades d'higiene a la zona i que s'instal·laran més arbres i jardineres, així com més bancs.

Tot i les demandes, Marsol confia en el civisme dels ciutadans per evitar la brutícia i el deteriorament del paviment que és de granit i per tant porós.

Pel que fa als elements de seguretat, la corporació està pendent d'una nova trobada amb el departament d'Interior del Govern per tal de marcar quins punts haurien de contenir proteccions antiatropellaments. Marsol creu que seran necessaris al carrer de la Unió però a la resta de l'avinguda ja s'han col·locat elements de mobilitari urbà que impediran l'accés de vehicles.

Al seu torn, el cap de Govern ha volgut destacar la sintonia entre els comuns d'Escaldes i Andorra la Vella per embellir al mateix temps i amb el mateix estil la principal artèria comercial del país (Vivand i Meritxell), de manera que pel visitant no hi hagi fronteres.

Antoni Martí creu que ens hem de felicitar per aquesta sintonia ja que "no hi ha a Europa una artèria comercial peatonal tan llarga".

La inauguració de la renovada avinguda Meritxell es tancarà amb un espectacle de carrer al vespre que alhora donarà la benvinguda a la Festa Major de la capital.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?