Últimas noticias Hemeroteca

Raimat preveu collir un 10% més en una verema de qualitat "excel.lent"

Comença amb 10 dies de retard del que és habitual la verema d'aquest celler, la primera a Catalunya, arran d'una primavera i un inici d'estiu suaus, que aportaran tons afruitats, frescos i àcids al raïm blanc que es culli.

El cap de viticultura de Raimat, Joan Esteve, mostra alguns dels primers raïms que s'han collit en l'inici de la verema d'enguany. /

Comença la verema de Raimat, més tard del que és habitual, amb la previsió de collita de fins a 22.000 tones, això és un 10 per cent per sobre de l'any passat.

JOAN ESTEVE (Cap Viticultura Raimat): / "Les expectatives de qualitat són excel.lents" / RÀDIO LLEIDA

La major densitat de raïms a les vinyes i el seu pes fa preveure el director tècnic de viticultura de Raimat, Joan Esteve, que la verema enguany serà més abundant. Si bé la raó d'aquesta major productivitat és difícil d'explicar, la qualitat del vi que es farà sí que es pot predir. La primavera plujosa i un inici d'estiu suau fan preveure un vi afruitat i fresc, especialment el que es faci amb raïm blanc.

JOAN ESTEVE (Cap viticultura Raimat): / "Esperem un 10% més en quantitat de collita" respecte a l'any passat. / RÀDIO LLEIDA

La verema s'ha iniciat aquesta passada nit  amb la collita, a mà, de les varietats de Chardonnay, per a fer cava.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?