Viernes, 07 de Mayo de 2021

Otras localidades

Els purins de Vic, les tortugues babau ninja i Lágrimas de Sangre

El programa del dimecres 8 d'agost

Els purins de Vic, les tortugues babau ninja i Lágrimas de Sangre

Cadena SER

Un vibrador. Aquest ha estat el primer protagonista del programa d'avui, en el marc de la secció "qui té el diable dins?". Vèieu factible que uns agents de seguretat d'un aeroport confonguin un vibrador amb una granada? Nosaltres tampoc, però hem pogut omplir una estona de Serveis Mínims.

SER Catalunya es caracteritza pel rigor periodístic i nosaltres, per molt que siguem un programa d'estiu, no volem ser menys. Per això enviem cada dimecres a l'Albert Vilanova a donar un volt pels carrers de Barcelona. També ens ha acompanyat la Dolors Guix, llevadora de l'Institut Català de la Salut, per parlar de la salut durant l'embaràs. Hem pogut resoldre amb ella molts dubtes sobre el tema.

Ara estan de moda les tortugues babau que han nascut a la platja de Mataró i, com no podia ser d'una altra manera, hem volgut dedicar-los un espai. El Nur ha fitxat per uns minuts a la Clara Pàmies, redactora dels serveis d'informatius de SER Catalunya, i hem repassat com està evolucionant la història d'aquests rèptils.

Després de les notícies de la una del migdia hem entrevistat el grup de rap "combatiu" Lágrimas de Sangre. Han vingut 5 i han hagut de compartir micròfons. Tot i això, hem acomiadat el programa amb una cançó seva en rigorosíssim directe

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?