Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 09 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Gallardo augura resultats ajustats a les properes generals i necessitat de pactes

Respon a Conxita Marsol que l'opció triada per Ld'A i PS és "la més transparent" davant d'altres que obeeixen al "transfuguisme"

Liberals i socialdemòcrates amb el cap de Govern en seu parlamentària abans d'iniciar-se una de les darreres sessions de control. / ()

Els liberals contesten la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, qui considera el pacte amb els PS un frau de llei, tot assegurant que la fòrmula triada justament s'ajusta a dret.

El president del grup liberal, Jordi Gallardo, ha manifestat avui que en democràcia existeixen diverses opcions i ells han escollit la més transparent. "Es pot fer un partit nou, es pot optar pel transfuguisme o fer un pacte que la llei permet" ha manifestat. Segons Gallardo, l'acord adoptat entre PS i Liberals és "el més transparent".

El president del grup liberal intueix uns resultats ajustats a les properes generals el què obligarà a "tenir cintura, al diàleg ia  l'obertura de mires". Segons Gallardo, els liberals "estem oberts a no bloquejar el país" davant aquest possible escenari.

Pel que fa al pacte amb el PS, de moment només dos comitès parroquials han donat el sí definitiu a la coalició: Encamp i Escaldes. Sobre la resta, Gallardo ha explicat que "estem en periode de vacances" i confia en que tots acabin apostant pel sí a la coalició territorial tot i reconèixer dificultats en algunes parròquies com ara Sant Julià. La raó és simple: "pràcticament no tenim comitè parròquial i s'ha de partir de zero".

El partit ha donat de termini fins a mitjans setembre per tancar els acords.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?