Sociedad

Detingut un dels encaputxats que arrencaven estelades a Verges

Els Mossos han detingut un dels cinc individus que, amb la cara tapada, la setmana passada van anar a despenjar estelades a Verges. És el que va amenaçar amb un ganivet de 15 centímetres a un dels veïns que s'hi van encarar. Té 51 anys i amb nombrosos antecedents.

Imatge: Ignasi Sabater

Girona

Els Mossos els tenen a tots cinc identificats i han detingut a Banyoles a aquest home de 51 anys de nacionalitat espanyola que té antecedents per robatoris, estafes i atemptat als agents de l'autoritat.

A Verges anava armat amb un ganivet de 15 centímetres i el va acostar a l'estòmac d'un dels veïns que li recriminava que, escala en mà, anés despenjant i fent malbé les estelades que hi ha als fanals d'aquest poble.

També va amenaçar amb el ganivet un altre veí que el va increpar i en va picar un altre amb l’escala que portava.

Abans de fugir, però, els veïns van aconseguir arrabassar-li el ganivet i el van entregar com a prova als Mossos quan van anar a denunciar els fets.

La detenció arriba després que la CUP acusés ahir mateix el conseller d'Interior de passivitat davant del que la formació anticapitalista qualifica de atacs de “grups feixistes".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00