Sociedad
Tráfico

Sis morts en menys de 24 hores en diferents accidents de trànsit a Lleida

Els dos últims, la matinada d'aquest dilluns a l'autovia A-2 a Ribera d'Ondara, en una col.lisió entre dos camions i una furgoneta. S'afegeixen als tres joves morts en un sinistre a la C-12 a Balaguer i el de la C-14 a Bassella d'aquest diumenge.

En l'accident de l'autovia A-2 amb dos morts han estat implicats dos camions i una furgoneta. / ACN

Balaguer

Sis morts acumulen les carreteres de Lleida en menys de 24 hores. Aquesta matinada de dilluns es produïa un nou accident, a l'autovia A-2, a Ribera d'Ondara amb dues persones mortes.

L'accident, amb un sol vehicle implicat,va fer tres morts i dos ferits greus. / ACN

Segons Trànsit, hi ha implicats dos camions i una furgoneta. Un camió i la furgoneta d'assistència estaven aturats al voral quan han estat envestits per l'altre camió.

Aquestes dues víctimes mortals s'afegeixen a les altres quatre que hi ha hagut aquest diumenge a les carreteres de Lleida

JORDI IGNASI VIDAL (Alcalde Balaguer): "Hem decretat dos dies de dol en senyal de solidaritat amb les famílies i els amics"

00:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205582/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tres, en una sortida de via a la C-12 a Balaguer i el quart, en una col.lisió amb tres vehicles implicats a la C-14, a Bassella.

L'accident de Balaguer, que ha fet tres víctimes mortals i dos ferits greus, s'ha produït aquest matí, als voltants de dos quarts de vuit.  Es tracta de dos germans i la nòvia d'un d'ells, d'entre 23 i 30 anys. Els dos germans són del barri de l'Hostal Nou (que pertany al municipi de Vallfogona de Balaguer) i la noia de Balaguer. Segons Trànsit, la noia -que viatjava al seient del darrere- ha estat trobada a uns metres del lloc del sinistre. No duia cordat el cinturó de seguretat. L'accident també ha fet dos ferits greus, menors, ingressats a l'UCI de l'Arnau. Un dels menors és germà de la noia que ha mort.

JORDI IGNASI VIDAL (Alcalde de Balaguer): A l'ajuntament han rebut moltes trucades aquest matí per saber si "n'hi havia cap dels seus" a l'accident.

00:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205584/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tot apunta a que l'excès de velocitat ha estat la causa de l'accident, que ha tingut lloc en un punt on ja hi va haver temps enrere un altre sinistre i, de fet, a prop hi ha flors recordant els qui hi van deixar la vida.

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha decretat 48 hores de dol "en senyal de solidaritat amb les famílies i els amics que han perdut els seus éssers estimats".

Matí de trucades a l'ajuntament

Els nois que patien l'accident de Balaguer venien de Festa Major de Les Avellanes. Aquests dies nombrosos pobles de la Noguera celebren les seves festes -concretament a Camarasa, Sant Llorenç de Montgai i Les Avellanes, entre altres- i abans de conèixer-se la identitat i procedència de les víctimes, l'ajuntament, diu l'alcalde, ha rebut nombroses trucades de pares preocupats "per saber si eren els seus fills els del cotxe".

Un altre accident a Bassella

Cap a les sis de la tarda, els equips d'emergència rebien l'avís d'un altre accident mortal. En aquest cas a la C-14, a Bassella, al punt quilomètric 135. Una col.lisiió entre tres vehicles produïa la mort del conductor d'un dels vehicles. L'accident també feia 4 ferits. Un d'ells, traslladat al Parc Taulí de Sabadell i els altres tres, a l'Arnau. És el segon accident mortal a Bassella en menys d'una setmana. El dia 7 d'agost un veí d'Oliana de 41 anys moria en un altre sinistre en aquesta mateixa carretera al terme de Bassella.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00