Sociedad

L'Hospitalet també s'omple de patinets elèctrics per compartir

L'empresa Lime ha repartit avui desenes de vehicles pels carrers de la ciutat sense informar l'Ajuntament

Soledad Domínguez

Barcelona

Igual que va passar dimarts amb Barcelona, avui l'Hospitalet de Llobregat s'ha despertat amb desenes de patinets elèctrics per compartir a les seves voreres. Els ha repartit l'empresa Lime, una start-up nord-americana que des del passat mes de juliol rep finançament d'Uber.

Quan l'Ajuntament de Núria Marín ha tingut coneixement d'aquesta activitat, s'ha posat en contacte amb els responsables de l'empresa per demanar-los que retirin els patinets de la via pública. Bàsicament perquè és una activitat no regulada a la ciutat.

Fonts municipals han explicat que si demà a les 8 del matí encara hi ha patinets als carrers, la policia local els retirarà. Els aplicarà, si cal, la normativa de vehicle abandonat a la via pública. Però les mateixes fonts asseguren que l'empresa té la intenció de retirar-los a partir de les 8 d'aquest mateix vespre.

Un episodi similar es va produir la setmana passada a Barcelona, tal com va avançar SER Catalunya. En el cas de la capital catalana, va ser l'empresa Bike Mobility la que va posar els vehicles al carrer. Els seus responsables van explicar que havien volgut fer una prova pilot "tècnica" i van reconèixer que la van fer sense informar l'Ajuntament. A Barcelona, ara per ara, la normativa no permet aquesta activitat de patinets compartits.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00