Miércoles, 21 de Octubre de 2020

Otras localidades

CONEIX LA RÀDIO

Vols saber com és la ràdio per dins?

Ràdio Reus torna a obrir les seves portes perquè pugueu conèixer de la mà dels seus professionals com és el dia a dia d'aquest mitjà. Unes 460 persones ja han conegut la història de l'emissora, com s'elaboren els programes i els informatius o els elements tècnics de les emissions.

Alumnes de l'Institut Josep Tapiró de Reus

Alumnes de l'Institut Josep Tapiró de Reus / Jordi Cartañá

 

Com ja han fet un bon nombre d’escoles, entitats i associacions, al carrer Ample 44 de Reus, podeu descobrir quin són els orígens de Ràdio Reus, l’emissora degana de la demarcació de Tarragona. La visita s’estructura en dues parts ben diferenciades. Una primera en la que a través d’un audiovisual escoltarem els testimonis de com van ser les primeres recepcions de ràdio i també fragments de radionovel·les i anuncis que ja formen part de la història d’aquest mitjà així com també expliquem quina és la nostra programació a dia d’avui i les veus que la fan possible. No podem obviar la presència de les xarxes socials pel que n’expliquem quina és la relació i ús que en fem així com també fem una breu explicació de l’equipament tècnic que fa falta perquè allò que es diu davant d’un micròfon als estudis arribi als receptors de ràdio.

Alumnes de l'Escola Prat de la Riba de Reus / Jordi Cartañá

La segona part de la visita passa per una visita al control central i a l’estudi on els nostres periodistes expliquen d’una manera pràctica com es fa un programa de ràdio i com es diferencia un informatiu d’un magazine o d’un programa d’esports. De cada grup se n’acostuma a entrevista a un parell de visitants per tal de copsar quines impressions ha tingut de la visita i saber una mica més sobre el centre o entitat que ens visita.

Vista dels alumnes de l'Escola Prat de la Riba de Reus / Jordi Cartañá

Unes 460 persones han passat pels nostres estudis i que pertanyien a als següents centres o entitat: Col·legi Prat de la Riba, Col·legi Joan Rebull, Escola adults Marta Mata, Institut Josep Tapiró, Institut Domènech Montaner, Rosa Sensat, Col·legi Sant Josep, Casal Sant Jordi, Institut Baix Camp i Escola Marta Mata.

Per demanar una visita a les nostres instal·lacions n’hi ha prou que escriviu un correu electrònic a Reus@cadenaser.com o bé al telèfon 977 755 253.

Visita dels socis del Casal Sant Jordi de Reus / Jordi Cartañá

Visita d'alumnes de l'Escola Marta Mata / Jordi Cartañá

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?