Últimas noticias Hemeroteca

, 18 de de 2020

Otras localidades

Josep Cuní torna a la ràdio per liderar el projecte de la SER en català

SER Catalunya, una nova cadena en català a partir del 15 d'octubre

La SER fitxa a Josep Cuní, referent de la comunicació a Catalunya, per dirigir i presentar un magazín informatiu que s'emetrà íntegrament en català i en el ‘prime time’ de la ràdio, entre les 07.00 i les 12.00 del matí.

Josep Cuní torna a la ràdio per liderar el projecte de la SER en català / Josep Cuní, entrevistat aquesta tarda a 'El Balcó' per Carla Turró / Cadena SER

El nou programa s'estrenarà el 15 d'octubre, es dirà "Aquí, amb Josep Cuní" i neix amb els valors d'una ràdio independent, plural i integradora, feta en català, que abordi l'actualitat des d'una perspectiva de proximitat, amb el suport i els recursos professionals de la Cadena SER.

Amb aquesta iniciativa, sense cap precedent en la història de la ràdio privada a Espanya, la cadena líder dobla la seva oferta a Catalunya, i ofereix als seus oients dues programacions simultànies, en horari de màxima audiència: Hoy por hoy, dirigit per Pepa Bueno i Toni Garrido, que s'emetrà en les freqüències habituals de la SER, en castellà; i "Aquí, amb Josep Cuní", que s'emetrà, en català, a través de les freqüències d'una nova cadena: SER Catalunya.

La programació de SER Catalunya es completa amb els espais, en català: Espècies Protegides, Soroll, Hora 14, La Graderia, El Balcó, Què t'hi jugues, Deixa'm tastar, Tot és comèdia, i les retransmissions esportives amb Moguts pel Barça, Moguts per l'Espanyol i Moguts pel Girona.

D'altra banda, tots els programes de la SER, com La Ventana, de Carles Francino; Hora 25, d'Àngels Barceló; El Larguero, de Manu Carreño; A Vivir, de Javier del Pino o Carrusel Deportivo, de Dani Garrido, seguiran escoltant-se arreu de Catalunya, com fins ara.

Josep Cuní torna a Ràdio Barcelona, la casa en la que es va iniciar professionalment, després d'un recorregut exitós per Catalunya Ràdio, Ona Catalana, COM Ràdio, TV3, 8TV i Cuatro, on realitza una sèrie de grans reportatges que s’estan emetent en l’actualitat. Per a aquest projecte, Cuní s'envolta d'un equip que barreja periodistes joves i experimentats, i per tota l'estructura d'informatius de la SER, una de les redaccions més potents, desplegada per tot el món.

La carrera professional de Josep Cuní ha estat reconeguda amb sis premis Ondas i un micròfon d'Or, a més de la Creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Periodisme, concedits per la Generalitat, i el Ciutat de Barcelona, concedit per l'Ajuntament de Barcelona.

 

"UNA APOSTA PER OFERIR LA DOBLE REALITAT"

Cuní ha destacat que "és més que un programa, és una aposta de la SER per oferir la doble realitat que existeix a Catalunya. Es combina el projecte de la SER, consolidat, amb una realitat genuïnament catalana amb la mirada catalana dels esdeveniments no només catalans, també d' Espanya i del món."

Cuní ha assegurat que "és un projecte que m'engresca molt, és una aposta nova que ve a sacsejar una mica i, per tant, a enriquir el panorama radiofònic català i en català". Per Cuní la SER "forma part del meu parvulari, de la meva adolescència i de la meva juventut. Ha estat la meva escola. Torno a casa, com havia estat a casa".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?