Sábado, 24 de Octubre de 2020

Otras localidades

Patinets elèctrics per a l'estació d'autobusos de Girona

La Generalitat vol dotar el nou baixador de serveis per llogar patinets o per reparar bicicletes

Les autoritats van inaugurar el maig de 2017 la nova estació

Les autoritats van inaugurar el maig de 2017 la nova estació / ACN

La Generalitat vol donar de serveis l'estació d'autobusos soterrada de Girona. L'empresa pública CIMALSA, que gestiona el baixador, treballa per oferir altres serveis, sobretot relacionats amb la mobilitat.

El nou director general de CIMALSA, Enric Ticó, ha posat d'exemple empreses de lloguer de patinets elèctrics o de reparació de bicicletes. D'aquesta manera, l'empresa pública podrà treure rendiment econòmic de l'estació. L'espai no compta amb cap servei que no estigui relacionat amb les companyies de busos que hi operen. Més enllà d'un parell de màquines de vending, el bar o restaurant més pròxim és a l'estació del tren convencional. Tampoc hi ha cap botiga de souvenirs o un quiosc.

Enric Ticó ja va reconèixer aquest estiu que s'havien posat en contacte amb empreses de serveis i que també havien encarregat un estudi per millorar la senyalització i fixar quins espais es poden aprofitar publicitàriament.

El primer any de funcionament han passat per l'estació d'autobusos de Girona més de 2 milions de passatgers. Està situada a la mateixa estació de l'alta velocitat. Es va inaugurar el maig del 2017.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?