Sociedad

Presó per a un camioner drogat que va atropellar una ciclista i va fugir

La Guàrdia Urbana ha arrestat al conductor que a més anava sense carnet després de perdre els punts

El carrer Selva de Mar, on van passar els fets / Google Street View

Barcelona

El titular del jutjat 20 de Barcelona ha enviat a presó el camioner que begut i drogat va atropellar dimarts a la tarda una ciclista al districte de Sant Martí de la capital catalana, la va deixar ferida greu i va fugir. A més, anava sense carnet de conduir perquè havia perdut tots els punts.

La Fiscalia va demanar el seu ingrés entre reixes per evitar que reincideixi. El jutge diu en la seva interlocutòria, a la qual ha tingut accés SER Catalunya, que té "en compte el seu historial i antecedents de l'investigat, al qual ja li consta una condemna per circular sense permís i per la gravetat de la pena que li puguin imposar". La mesura, segons el jutge, vol garantir que no fugi.

El camió circulava pel carrer Selva de Mar ahir cap a dos quarts de 7 de la tarda, va fer un gir a l'esquerra i va atropellar una noia que anava en bicicleta. Va quedar inconscient i la van haver de traslladar a l'Hospital del Mar. Ella anava correctament pel carril bici quan va ser envestida.

El camioner va veure el que havia passat i en comptes d'ajudar-la, va fugir. Una patrulla el va localitzar uns carrers més enllà i el va detenir. Van fer-li la prova d'alcoholèmia i el drogotest i va donar positiu perquè havia consumit substàncies estupefaents, a més no tenia carnet de conduir perquè havia perdut la vigència, i li imputen també un delicte de lesions greus per imprudència greu i un delicte d'omissió al deure de socors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00